Menu

Content

Zaštita privatnosti

Adrianit, obrt za trgovinu i proizvodnju se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.
Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koje koristimo samo u svrhu prodaje i dostave proizvoda. Ti podaci se neće koristiti u nikakve marketinške ili druge svrhe. 

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i telefonski broj. OIB nije obavezan podatak i unosi se samo za potrebe izdavanja R2 računa za pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost. 

Podaci se prikupljaju pri zaključenju narudžbe u obrascu web trgovine, narudžbama putem e-maila, poruka na Facebooku ili telefonskim pozivom kupaca. Podaci nam služe za potrebu kontakta s kupcem u vezi statusa narudžbe, izdavanje računa i dostavu robe. 
Podaci o kontaktu prilikom bilo kakvih upita bez dogovorene kupnje, putem elektroničke pošte, profila na Facebooku ili telefonski, neće se koristiti u nikakve druge svrhe osim odgovora na taj upit, i bit će brisani, osim u slučaju zahtjeva za naknadnom informacijom u svrhu odgovora na isti upit.    

Pristup podacima osim djelatnika Adrianita imaju ugovorne tvrtke za održavanje računalnog programa i web stranice, te ugovorna dostavna služba. 
Kod plaćanja putem žiro-računa pristup podacima ima još i bankarska kuća zbog autorizacije transakcije.
S dostavnom službom dijelimo samo vaše ime, prezime i adresu. Broj telefona dajemo samo na Vaš pismeni zahtjev u slučaju potrebe kontakta s kurirom prilikom dostave.

U slučaju kakve izmjene Vaših podataka, promijenit ćemo ih prilikom unosa Vaše sljedeće narudžbe.

Vaši podaci se čuvaju u računalnoj bazi podataka i na ispisu izdanog računa u zakonski propisanom roku od 11 godina sukladno Općem poreznom zakonu, te Zakonu o računovodstvu.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, te se neće ustupiti neovlaštenim trećim osobama ni u koju svrhu. Svi radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.

U slučaju upita ili prigovora vezanih za zaštitu osobnih podataka možete nas kontaktirati pismeno putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte:
na adresu: Adrianit
                  Bana Josipa Jelačića 17
                  48260 Križevci

ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ili na telefaks broj: 048/711-008.

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Poštovani posjetitelji,

Vaše narudžbe također primamo i putem maila, društvenih mreža ili telefonski,te šaljemo poštom na željenu adresu.

Mogućnosti plaćanja za dostave u Republici Hrvatskoj su prilikom pouzeća ili putem žiro - računa, troškovi pakiranja i dostave iznose 30,00 kn, a za narudžbe u iznosu iznad 500,00 kn dostava je besplatna.

Za dostave izvan Republike Hrvatske način plaćanja je putem žiro - računa. troškovi pakiranja i dostave iznose 120,00 kn, a za narudžbe iznad 1000,00 kn dostava je besplatna.


Sve upite vezane uz naše proizvode koji nisu prikazani na ovoj stranici pošaljite nam na našu email adresu ili nas nazovite.

Nadamo se da ćete u našem asortimanu pronaći nešto za sebe i svoje slobodne ili poslovne aktivnosti.

Obrasci:

- Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Prijava or Registracija