Menu

Content

Zaštita privatnosti

Adrianit, obrt za trgovinu i proizvodnju se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.
Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koje koristimo samo u svrhu prodaje i dostave proizvoda. Ti podaci se neće koristiti u nikakve marketinške ili druge svrhe. 

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i telefonski broj. OIB nije obavezan podatak i unosi se samo za potrebe izdavanja R2 računa za pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost. 

Podaci se prikupljaju pri zaključenju narudžbe u obrascu web trgovine, narudžbama putem e-maila ili poruka na Facebooku. Podaci nam služe za potrebu kontakta s kupcem u vezi statusa narudžbe, izdavanje računa i dostavu robe. 
Podaci o kontaktu prilikom bilo kakvih upita bez dogovorene kupnje, putem elektroničke pošte ili profila na Facebooku, neće se koristiti u nikakve druge svrhe osim odgovora na taj upit, i bit će brisani, osim u slučaju zahtjeva za naknadnom informacijom u svrhu odgovora na isti upit.    

Pristup podacima osim djelatnika Adrianita imaju ugovorne tvrtke za održavanje računalnog programa i web stranice, te ugovorna dostavna služba. 
Kod plaćanja putem žiro-računa pristup podacima ima još i bankarska kuća zbog autorizacije transakcije.
S dostavnom službom dijelimo samo vaše ime, prezime i adresu. Broj telefona dajemo samo na Vaš pismeni zahtjev u slučaju potrebe kontakta s kurirom prilikom dostave.

U slučaju kakve izmjene Vaših podataka, promijenit ćemo ih prilikom unosa Vaše sljedeće narudžbe.

Vaši podaci se čuvaju u računalnoj bazi podataka i na ispisu izdanog računa u zakonski propisanom roku od 11 godina sukladno Općem poreznom zakonu, te Zakonu o računovodstvu.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, te se neće ustupiti neovlaštenim trećim osobama ni u koju svrhu. Svi radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.

U slučaju upita ili prigovora vezanih za zaštitu osobnih podataka možete nas kontaktirati pismeno putem pošte ili elektroničke pošte:
na adresu: Adrianit
                  Bana Josipa Jelačića 17
                  48260 Križevci

ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Poštovani posjetitelji,

Vaše narudžbe također primamo i putem maila ili društvenih mreža, te šaljemo poštom na željenu adresu. Rok isporuke je 5-15 radnih dana.

Mogućnosti plaćanja za dostave u Republici Hrvatskoj su prilikom pouzeća ili putem žiro - računa, troškovi pakiranja i dostave iznose 30,00 kn, a za narudžbe u iznosu iznad 500,00 kn dostava je besplatna.

Za dostave izvan Republike Hrvatske način plaćanja je putem žiro - računa. troškovi pakiranja i dostave iznose 120,00 kn, a za narudžbe iznad 1000,00 kn dostava je besplatna.


Sve upite vezane uz naše proizvode koji nisu prikazani na ovoj stranici pošaljite nam na našu email adresu.

Nadamo se da ćete u našem asortimanu pronaći nešto za sebe i svoje slobodne ili poslovne aktivnosti.

Obrasci:

- Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Prijava or Registracija